ECI - Proteus

ECI | Proteus

Leverancier

ECI ontwikkelt en levert een breed scala aan softwareapplicaties- en integraties – ERP, CAD/CAM, Business Intelligence, CRM, gereedschapsbeheer & kwaliteitsbeheer of software voor ketenintegratie. Daarnaast begeleiden ze organisaties bij het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. De doelstellingen en gewenste werkwijzen zijn hierbij het uitgangspunt. Of je nu net gestart bent of al gebruik maakt van bedrijfssoftware. Samen met gerenommeerde software bedrijven, waarmee er reeds wordt samenwerkt, wordt er gekeken naar kansen voor het bedrijf om processen te digitaliseren. Het resultaat: een duidelijk stappenplan voor het bedrijf met mogelijkheden en resultaten voor digitalisering. De roadmap naar de toekomst.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

ECI ontwikkelt en levert een breed scala aan softwareapplicaties- en integraties.

De belangrijkste voordelen

Uitbreiding van Proteus met de koppeling van AccountView. Koppeling van inkoop- en verkoop journaalposten naar AccountView. Ondersteuning vanaf AccountView versie 8.0. Een extra importfunctie voor data-import bij AccountView is nodig.

AccountView module uitbreiding kan noodzakelijk zijn. Informeer hiervoor bij Visma Expert Center Gevers-IT. https://www.gevers-it.nl/

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

ScanView

Android, ERP, Logistiek, Orderpicking, Scan & Herken, Voorraadbeheer