wsoft logo

Excel Add-in

Leverancier

Nic Wilms Software houdt zich voornamelijk bezig met administratieve- en kantoorautomatisering. Voor de administratieve software gebruiken we vaak de software van AccountView als basis. Voor vrijwel elk bedrijf dat bijvoorbeeld met urenverantwoording te maken heeft, zoals ontwerp-, ingenieursbureaus, accountants- en administratiekantoren, kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden. Ureninvoerstaten kunnen bijvoorbeeld zowel intern op uw bedrijf als extern via het internet ingevuld worden door uw medewerkers en centraal verwerkt worden op de hoofdvestiging. Daarnaast kunnen wij u ook behulp zijn bij het inrichten en opzetten van een uitgebreide handelsadministratie of projectadministratie.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Stel Excelrapportages samen direct vanuit AccountView.

De belangrijkste voordelen

Rapporteer in Excel op basis van uw eigen AccountView-data.

De belangrijkste voordelen

Maakt u voor uw financiële rapportages gebruik van Microsoft Excel en wilt u deze rapportages baseren op gegevens uit uw AccountView administratie? Dat kan met de Excel Add-in. Met Excel Add-in is het mogelijk om de gegevens uit een tabel van AccountView te koppelen aan een tabblad in Excel. Vervolgens kan in dat tabblad de functionaliteit van Excel worden gebruikt, zoals filters instellen en draaitabellen maken. Door gebruik te maken van formules kunt u gegevens uit AccountView opvragen en in uw werkblad gebruiken zonder dat u hiervoor databasekennis nodig heeft. Omdat de koppeling dynamisch is, kunnen de gegevens in Excel eenvoudig worden ververst.

In Excel krijgt u de beschikking over een extra knoppenbalk waarmee u de benodigde formule invoegt in uw werkblad. Door één druk op de knop worden de actuele gegevens uit uw AccountView administratie opgehaald en in Excel gepresenteerd.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow