Fintelly Data solutions

Fintelly

Leverancier

Fintelly ontzorgt met geautomatiseerde en veilige dataprocessen. Dit doet Fintelly voor ondernemingen en accountants. Naast de data diensten ondersteunt Fintelly ook met PowerBI oplossingen.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma Net

Categorieën

Omschrijving

Fintelly koppelt met je Visma-systeem en plaatst de data in je eigen MS Azure-omgeving. Volledig geautomatiseerd word je data gedurende de dag ververst in de SQL database(s).
Vervolgens kun je de data gebruiken voor bijvoorbeeld rapportage-oplossingen met PowerBI, Qlik of Tableau.

De belangrijkste voordelen

Heb jij veel data of entiteiten in je Visma-omgeving en wil je hierover rapporteren? Dan is het werken met een database-omgeving noodzakelijk. Fintelly biedt een geautomatiseerd proces aan waarbij de data gedurende de dag automatisch ververst in de database.

Of je 10 of 1000 companies in je financiële omgeving hebt staan, alle data van alle ondernemingen bij elkaar biedt enorm veel kansen voor bijvoorbeeld rapportage en data-analyse. Dat is zeker ook het geval als de data uit de diverse Visma-systemen wordt gecombineerd met data uit andere bronnen. Met onze data-diensten ben je zelf in control over de data. Deze staat immers in je eigen Azure-omgeving.

Heb je zelf niet de capaciteit om de PowerBi rapportages te maken? Dan kan Fintelly hierbij ondersteunen.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

ScanView

Android, ERP, Integratie, Logistiek, Mobiel, Orderpicking, Scan & Herken, Voorraadbeheer

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow