Logo wsoft

GDPdU

Leverancier

Nic Wilms Software houdt zich voornamelijk bezig met administratieve- en kantoorautomatisering. Voor de administratieve software gebruiken we vaak de software van AccountView als basis. Voor vrijwel elk bedrijf dat bijvoorbeeld met urenverantwoording te maken heeft, zoals ontwerp-, ingenieursbureaus, accountants- en administratiekantoren, kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden. Ureninvoerstaten kunnen bijvoorbeeld zowel intern op uw bedrijf als extern via het internet ingevuld worden door uw medewerkers en centraal verwerkt worden op de hoofdvestiging. Daarnaast kunnen wij u ook behulp zijn bij het inrichten en opzetten van een uitgebreide handelsadministratie of projectadministratie.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Genereer auditfiles voor het Duitse belastingstelsel.

De belangrijkste voordelen

Genereer auditfiles voor het Duitse belastingstelsel.

De belangrijkste voordelen: De GDPdU module maak het AccountView-gebruikers met een Duitse administratie mogelijk een auditfile voor de Duitse belastingdienst (GDPdU) te genereren. Deze module als een aanvulling op de module Landuitbreiding Duitsland.

De module biedt AccountView-data aan in het GDPdU-export formaat, conform de eisen die de Duitse belastingdienst stelt aan het aanleveren van deze gegevens. De module is beschikbaar vanaf de Team-versie en voor alle klanten die een BM SDK CAL-module in de licentie hebben. 

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen