magento webwinkel

Magento Visma.net

Leverancier

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van websystemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internetsystemen. Door de inzet van zowel Nederlandse als buitenlandse programmeurs kan snel en kostenefficiënt worden geschakeld.

Geschikt voor

Visma.net ERP

Categorieën

Omschrijving

Maakt het mogelijk producten automatisch vanuit Visma.net te importeren in Magento.

De belangrijkste voordelen

Hierdoor hoeft u in Magento geen artikelen meer aan te maken, dit gebeurt geheel automatisch. Tevens wordt de voorraad up-to-date gehouden door de automatische koppeling. Klanten worden automatisch gesynchroniseerd en orders worden direct in Visma.net aangemaakt.

Startpakket
Dit is de financiële koppeling van Magento naar Visma.net waarin orders naar Visma.net worden verzonden en daar verder worden opgepakt. Klanten worden vanuit de Magento-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen limiet op gebruik.

Basispakket
Dit is het startpakket plus voorraadsynchronisatie. Op basis van het artikelnummer wordt elk half uur de gewijzigde voorraad geüpdated van Visma.net naar de Magento-webshop. Klanten worden vanuit de Magento-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen limiet op gebruik.

Pro-pakket
Dit pakket haalt tevens elke nacht de producten uit Visma.net op en zorgt ervoor dat deze in de Magento-webshop worden geplaatst, inclusief afbeelding, prijs en omschrijving. Dit op basis van de standaardattributen uit de Magento-webshop. Klantspecifieke prijzen zijn mogelijk, op basis van een standaardinrichting van Visma.net op dit punt. Klanten worden vanuit de Magento-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen limiet op gebruik.

Prijs van de koppeling

Startpakket: € 19,- per maand, eenmalig € 495,-
Basispakket: € 29,- per maand, eenmalig € 595,-
Pro-pakket: € 69,- per maand, eenmalig € 695,-

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen