MplusKASSA

Leverancier

BPM Software is een softwarehuis bestaande uit softwareontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van handmatige processen. Met onze softwareoplossing BPM Server zijn wij in staat om verschillende softwarepakketten aan elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan ERP-, CRM-, boekhoud-, kassa- en eventsoftware. BPM Server maakt het mogelijk om, tussen die verschillende softwarepakketten, relevante gegevens uit te wisselen en te verwerken.

Geschikt voor

Categorieën

Omschrijving

Door middel van de MplusKASSA koppelingen worden uw kassagegevens automatisch verwerkt in  uw boekhouding. Denk aan het koppelen van de omzet, facturen, debiteuren, artikelen en voorraad.

De koppeling combineren met meerdere pakketten is ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling tussen MplusKASSA, boekhouding, webshop en eventsoftware. Door de MplusKASSA koppelingen zijn handmatige verwerkingen verleden tijd.

 

De belangrijkste voordelen

Dagelijks uw kassagegevens automatisch verwerkt in uw boekhouding. Handmatige kassaexports en zaken overtypen naar uw boekhouding is verleden tijd.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.