Nextens lolgo

Nextens

Leverancier

Nextens is dé partner van fiscale professionals op het gebied van kennis, aangifte en advies. Al sinds 1984 levert Nextens betrouwbare kennis en software aan fiscale professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s en een uitgebreide kennisbank over alles wat met fiscaal te maken heeft. Bij Nextens werken we constant aan het verbeteren en innoveren van onze producten door het toevoegen van slimme tools en functies. Dat kunnen automatische adviessignalen zijn om de klant nog beter te bedienen, of handige koppelingen met software zoals Visma eAccounting zodat het importeren van jaarstukken en andere data automatisch gebeurt.

Geschikt voor

Visma eAccounting

Categorieën

Omschrijving

Met de directe koppeling tussen Nextens en Visma eAccounting kan je als kantoor vanuit Nextens jaarstukken (IB en VPB) ophalen uit Visma eAccounting.

De belangrijkste voordelen

Koppeling beschikbaar vanaf maandag 15 maart

Het handmatig invoeren van data is niet meer nodig want Nextens zet de bedragen van de Visma import direct op de juiste plek. De koppeling werkt op basis van RGS en zorgt zo voor een naadloze aansluiting tussen administratie en aangifte.

  • Vanuit Nextens jaarstukken (IB en VPB) ophalen uit Visma eAccounting
  • Handmatig invoeren van data is niet meer nodig
  • Nextens zet de bedragen vanuit Visma eAccounting direct op de juiste plek
  • Werkt op basis van RGS
  • Naadloze aansluiting tussen administratie en aangifte

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Er zijn geen gerelateerde oplossingen.