Opencart betaalde bestellingen

Opencart Visma.net

Leverancier

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van websystemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internetsystemen. Door de inzet van zowel Nederlandse als buitenlandse programmeurs kan snel en kostenefficiënt worden geschakeld.

Geschikt voor

Visma.net ERP

Categorieën

Omschrijving

Er hoeven geen artikelen meer in Opencart te worden ingevoerd.

De belangrijkste voordelen

Startpakket
Dit is de financiële koppeling van Opencart naar Visma.net waarin orders naar Visma.net worden verzonden en daar verder worden opgepakt. Klanten worden vanuit de Opencart-webshop aangemaakt in Visma.net. Geen limiet op gebruik.

Basispakket
Dit is het startpakket plus een voorraadsynchronisatie. Op basis van het artikelnummer wordt elk half uur de gewijzigde voorraad geüpdatet van Visma.net naar de Opencart-webshop. Klanten worden vanuit de Opencart-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen limiet op gebruik.

Pro-pakket
Dit pakket haalt tevens elke nacht de producten uit Visma.net op en zorgt dat deze in de Opencart-webshop worden geplaatst, inclusief afbeelding, prijs, omschrijving. Dit gebeurt op basis van de standaardattributen uit de Opencart-webshop. Klantspecifieke prijzen zijn mogelijk op basis van een standaardinrichting van Visma.net op dit punt. Klanten worden vanuit de Opencart-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen limiet op gebruik.

Prijs van de koppeling

Startpakket: € 19,- per maand, eenmalig € 495,-
Basispakket: € 29,- per maand, eenmalig € 595,-
Pro-pakket: € 69,- per maand, eenmalig € 695,-

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen