Severa

Leverancier

De projectmanagementoplossing Severa combineert verkoop, projectmanagement, urenregistratie en facturatie in één eenvoudige en flexibele oplossing. Iedereen in het team gebruikt dezelfde tool en teaminformatie is altijd actueel en toegankelijk.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma Net

Categorieën

Omschrijving

Met Severa kun je offertes maken, je capaciteit in kaart brengen, projecten stroomlijnen, uren registreren en tijd besparen op facturatie.

De belangrijkste voordelen

 

  • Maximaal inzicht en grip op al je projecten: zet offertes om naar nieuwe projecten met behulp van slimme templates. Lever projecten binnen budget en tijd op en bewaak realtime het overzicht dankzij de eenvoudige User Interface (UI).
  • Factureer sneller en eenvoudiger: Het gebruiksvriendelijke facturatieprogramma houdt rekening met de bijzonderheden van projectmatig werken. Beheer al je klantrelaties in één online applicatie vanaf het eerste contact tot en met de facturatie.
  • Weet hoe jouw bedrijf ervoor staat: De rapporten combineren gegevens uit het projectmanagement. Van het bijhouden van uren en onkosten tot aan de facturering. Krijg inzicht in de meest winstgevende diensten en stuur aan op een hogere bezettingsgraad.
  • Optima­liseer de capaciteit­splanning: Plan en reserveer eenvoudig taken en projecten. Je ziet in één oogopslag de capaciteit van jouw experts en wijst taken toe aan de juiste mensen.
  • Volledige API support; tientallen bestaande koppeling beschikbaar naar bijvoorbeeld boekhoudsoftware.

Visma partners About Software en eServiceware verzorgen de verkoop, consultancy, implementatie en support.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow