shoptrader

Shoptrader

Leverancier

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van websystemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internetsystemen. Zij werken met een team van meer dan 45 ontwikkelaars aan uiteenlopende projecten.

Geschikt voor

Visma.net ERP

Categorieën

Branche oplossingen

Omschrijving

Standaardkoppeling tussen Visma.net en Shoptrader die eenvoudig kan worden opgezet.

De belangrijkste voordelen

Startpakket
Dit is de financiële koppeling van Shoptrader naar Visma.net waarin orders naar Visma.net worden verzonden en daar verder worden opgepakt. Klanten worden vanuit de Shoptrader-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Basispakket
Dit is het startpakket plus voorraadsynchronisatie. Op basis van het artikelnummer wordt elk half uur de gewijzigde voorraad geüpdatet van Visma.net naar de Shoptrader-webshop. Klanten maakt u aan in de Shoptrader-webshop, tevens voor Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Pro-pakket
Dit pakket haalt tevens elke nacht de producten uit Visma.net op en zorgt dat deze in de Shoptrader-webshop worden geplaatst. Inclusief afbeelding, prijs, omschrijving et cetera: allemaal op basis van de standaardattributen in de Shoptrader-webshop. Klantspecifieke prijzen zijn mogelijk op basis van een standaardinrichting van Visma.net op dit punt. Klanten worden vanuit de Shoptrader-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Prijs van de koppeling

Startpakket: € 19,- per maand, eenmalig € 495,-
Basispakket: € 29,- per maand, eenmalig € 595,-
Pro-pakket: € 69,- per maand, eenmalig € 695,-

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen