shopware

Shopware

Leverancier

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van websystemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internetsystemen. Zij werken met een team van meer dan 45 ontwikkelaars aan uiteenlopende projecten.

Geschikt voor

Visma.net ERP

Categorieën

Omschrijving

Een koppeling tussen Visma.net en Shopware die eenvoudig kan worden opgezet.

De belangrijkste voordelen

Startpakket
Dit is de financiële koppeling van Shopware met Visma.net waarin orders naar Visma.net worden verzonden om daar verder te worden opgepakt. Klanten worden vanuit de Shopware-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Basispakket
Dit is het startpakket plus voorraadsynchronisatie. Op basis van het artikelnummer wordt elk halfuur de gewijzigde voorraad van Visma.net geüpdatet in de Shopware-webshop. Klanten maakt u aan in Shopware, tevens voor Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Pro-pakket
Dit pakket haalt tevens elke nacht de producten op in Visma.net en zorgt ervoor dat deze in de Shopware-webshop worden geplaatst. Inclusief afbeelding, prijs, omschrijving et cetera: allemaal op basis van de standaardattributen in de Shopware-webshop. Klantspecifieke prijzen zijn mogelijk op basis van een standaardinrichting van Visma.net. Klanten worden vanuit de Shopware-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Prijs van de koppeling

Startpakket: € 19,- per maand, eenmalig € 495,-
Basispakket: € 29,- per maand, eenmalig € 595,-
Pro-pakket: € 69,- per maand, eenmalig € 695,-

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen