Virtuemart

Virtuemart

Leverancier

Web-Company heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in de bouw van websystemen zoals webwinkels, websites, apps en overige internetsystemen. Web-Company werkt met een team van meer dan 45 ontwikkelaars aan uiteenlopende projecten. Hierdoor kan er snel en kostenefficiënt schakelen. Het contact verloopt via het kantoor in Gorinchem.

Geschikt voor

Visma.net ERP

Categorieën

Branche oplossingen

Omschrijving

Web-Company heeft een standaardkoppeling met Visma.net ontwikkeld.

De belangrijkste voordelen

Hierbij kunnen artikelen vanuit Visma.net direct in uw Virtuemart-webwinkel worden verkocht. De orders worden automatisch en direct naar Visma.net verzonden.

Startpakket
Dit is de financiële koppeling van Virtuemart naar Visma.net waarin orders naar Visma.net worden verzonden en daar verder worden opgepakt. Klanten worden vanuit de Virtuemart-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Basispakket
Dit is het startpakket plus een voorraadsynchronisatie. Op basis van het artikelnummer wordt elk half uur de gewijzigde voorraad geüpdate van Visma.net naar de Virtuemart-webshop. Klanten worden vanuit de Virtuemart-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Pro-pakket
Dit pakket haalt tevens elke nacht de producten uit Visma.net op en zorgt dat deze in de Virtuemart-webshop worden geplaatst. Inclusief afbeelding, prijs, omschrijving et cetera. Dit op basis van de standaardattributen uit de Virtuemart-webshop. Klantspecifieke prijzen zijn mogelijk, op basis van een ‘standaardinrichting’ van Visma.net op dit punt. Klanten worden vanuit de Virtuemart-webshop aangemaakt in Visma.net. Er is geen gebruikslimiet.

Prijs van de koppeling

Startpakket: € 19,- per maand, eenmalig € 495,-
Basispakket: € 29,- per maand, eenmalig € 595,-
Pro-pakket: € 69,- per maand, eenmalig € 695,-

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen