Yoobi

Yoobi

Leverancier

Wij adviseren regelmatig klanten die bij ons aankloppen met een probleem. De wensen die zij hebben vertalen wij graag naar een passende oplossing. Zodra die oplossing is uitgewerkt bekijken wij of het een permanente verbetering is voor Yoobi®, en of het bruikbaar is voor andere klanten. Naast Yoobi® leveren wij software voor projectmanagement, facturatie, self-billing, urenregistratie, verlofregistratie, planning en CRM. We koppelen met de meeste boekhoud software en enkele recruitment systemen.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccounting

Categorieën

Omschrijving

Debiteur- en journaalpostgegevens automatisch versturen naar Visma eAccounting en AccountView.

De belangrijkste voordelen

Daarnaast kunnen verwerkte betalingen, automatisch verwerkt worden binnen Yoobi Factuurmodule.

De informatie uit Visma eAccounting en AccountView wordt geïntegreerd in Yoobi. Zo heb je een compleet overzicht van alle debiteuren in Yoobi. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur. Met minder handelingen krijg je meer grip op debiteurenbeheer.

Hiermee kun je niet alleen je projecturen bijhouden maar ook self-billing, verlofregistratie, onkostenregistratie, planning, CRM, CRM-verkopen en facturatie. Voor omringende processen, zoals boekhouding, detachering en salariëring, sluit Yoobi aan op andere pakketten.

Prijs van de koppeling

  • Op aanvraag
  • Voor de AccountView-koppeling is minimaal AccountView Team versie 9.6 noodzakelijk

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.