5 Sterren Specialist AccountView

Leverancier

APIcenter maakt het gemakkelijk om koppelingen zelf op te zetten.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Bestellingen doorzetten van AccountView naar 5 Sterren Specialist. Wij creëren een verzoek tot review. Zelf op te zetten in APIcenter, 14 dagen gratis trial.

De belangrijkste voordelen

Zet gemakkelijk de koppeling op tussen AccountView en 5 Sterren Specialist door een gratis account aan te maken in APIcenter. Dit heeft een gebruiksvriendelijk dashboard waar ook de status van de koppeling inzichtelijk is.

Na het ingeven van de API-gegevens van beide systemen (handleidingen beschikbaar in APIcenter) kan de koppeling worden geconfigureerd.

Hierbij kan worden gesynchroniseerd:

Orders / Reviews

De bestellingen uit AccountView worden automatisch naar 5 Sterren Specialist verzonden. Hierbij kan worden aangegeven wanneer de bestelling doorgezet dient te worden. Zodra APIcenter de bestelgegevens ophaalt, worden deze verwerkt, ontbrekende gegevens toegevoegd en het verzendproces naar 5 Sterren Specialist wordt gestart. Vervolgens kan de reviewaanvraag naar de klant verstuurd worden.

Hierbij kan onder andere ingesteld worden:

  • Bij welke status de bestelling verzonden dient te worden, bijvoorbeeld kunnen alleen de betaalde orders naar AccountView worden verzonden.
  • Branche-ID waarop de order ingeschoten dient te worden
  • Warehouse-ID, wanneer van toepassing
  • Type order. Hierdoor wordt naar AccountView het type order meegestuurd, bijvoorbeeld SO voor Send Order of WS voor Webshop order. Dit bepaalt de verdere afhankelijk in AccountView
  • Orders vanaf een bepaalde datum uit het verleden kunnen worden ingeschoten

Mogelijkheden APIcenter

Naast het instellen van de bovenstaande flows kan in APIcenter nog meer zoals:

  • Data mapping op de flows. Hierbij zijn binnen alle flows de velden zelf te mappen.
  • Het werken met meerdere webshops of meerdere externe systemen wordt ondersteund. Hier is een configureerbaar filter voor ingebouwd.
  • Alle activiteiten op de koppeling worden weergegeven zodat inzichtelijk is wat er door de koppeling heen loopt.
  • U kunt ook een e-mail ontvangen wanneer er een foutmelding is. Bijvoorbeeld wanneer een order vanuit de webshop niet goed wordt ingeschoten naar AccountView. Dan kan hier actief op worden gereageerd.

Extra koppelingen nodig?
Heeft u naast deze koppeling ook een koppeling nodig met een andere webshop, marketplace of CRM-pakket?
Koppel deze dan ook via APIcenter. Staat de koppeling die u nodig heeft hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Prijs van de koppeling
Aan deze koppeling zijn geen eenmalige kosten verbonden wanneer deze zelf wordt opgezet in APIcenter. Je hebt altijd per koppeling een 14 dagen gratis trial.

Tevens is het mogelijk om de koppeling door de consultants van APIcenter te laten inrichten. Zowel de standaard koppeling kunnen zij inrichten maar ook meedenken over de inrichting van beide systemen. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

APIcenter werkt met AccountView-partners samen. Vraag bij jouw AccountView-partner naar de mogelijkheden.

 

De maandelijkse tarieven bedragen:

  • Verkooporder flow: €29.98

De koppelingen zijn maandelijks te upgraden of te stoppen. Geen langlopende contracten.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen