Adra van Trintech

Adra by Trintech – Account Reconciliatie

Leverancier

Adra ondersteunt je boekhoudafdeling met een efficiënte afsluiting van de periode, naadloos geïntegreerd met de financiële systemen van Visma.

Geschikt voor

Visma.net

Categorieën

Omschrijving

Adra by Trintech automatiseert je belangrijkste reconciliaties zodat je je processen kunt automatiseren en sneller klaar bent.

De belangrijkste voordelen

De Adra Suite biedt drie modules om handmatig werk te automatiseren en de afsluiting van de periode te stroomlijnen. De oplossing zorgt voor meer accuraatheid, minder risico en het gedetailleerd afhandelen van het proces aan het einde van de maand in je Visma.net oplossing. De Adra Suite werkt met Excel en is naadloos geïntegreerd met Visma.net, voor een snellere en veiligere afsluiting van de periode.

Adra Matcher
Begint het proces van het optimaliseren van het afsluiten van de periode door de onnodige tijd die je besteedt aan repetitieve taken te vervangen door het automatisch reconcilieren van transacties. Reconcialatie vindt plaats op dagelijkse basis zodat transacties niet opgespaard worden tot het einde van de maand wanneer je de balans en je rapportages wilt opmaken.

Adra Balancer
Balancer biedt een snellere en transparantere controle van de posten op je balans. Door items met een laag risico op je balans te automatiseren kan onze oplossing de focus richten op posten met een hoog risico.

Adra Task Manager
Task Manager brengt het team en hun expertise samen. Door gedetailleerde to-do-lijsten en controles centraal te stellen kan iedereen van de financiële administratie zien wat er nog moet gebeuren voor elke stap. Managers krijgen aan het einde van de periode een compleet overzicht.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.