Invantive logo

Invantive Data Replicator

Leverancier

Invantive biedt een uitgebreid scala aan softwareoplossingen voor bedrijven en accountants. Sinds het jaar 2000 levert Invantive wereldwijd software aan bedrijven die projectmatig werken. Met de software van Invantive kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, doorgrond en geanalyseerd. De producten voor rapportage geven bedrijven meer inzicht in hun financiële positie en verminderen bedrijfsrisico’s. De afgelopen jaren heeft Invantive de add-ins aan meer dan vijftig dataplatformen en applicaties gekoppeld, waaronder Visma.net. Zowel bedrijven als accountants ervaren de producten als een waardevolle toevoeging op de boekhoudsoftware.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma.net

Categorieën

Omschrijving

Biedt de mogelijkheid om gegevens uit Visma-cloudapplicaties te kopiëren naar een database.

De belangrijkste voordelen

Invantive Data Replicator repliceert de gegevens op slimme wijze voor rapportagedoeleinden een combinatie van technieken toe te passen, inclusief near realtime synchronisatie, waarbij (indien ondersteund) gebruik wordt gemaakt van webhooks. Hierdoor hebt u altijd snel toegang tot voldoende nieuwe gegevens. De snelheidswinst ten opzichte van het telkens opnieuw benaderen van de Visma-API’s is tussen de 50 en 2.500 keer!

De gerepliceerde gegevens zijn daarna beschikbaar via views, inclusief consolidatie over meerdere administraties zoals Visma en Nmbrs. Hiermee krijgt u beschikking over een Operational Data Store (ODS). De views kunnen worden gebruikt in uw Power BI-rapportages, Microsoft Access, maatwerkrapporten of traditioneel SQL. Invantive Data Replicator zorgt ook voor snelle toegang tot zeer grote datasets en ondersteuning voor ad-hoc queries door database indexen automatisch te onderhouden.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.