visma-nmbrs-logo

Visma Nmbrs

Leverancier

Visma Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payrollsoftwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. Bij de ontwikkeling van de HR- en payrollsoftware ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgt Nmbrs® ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR-dienstverlening kan worden verleend. Deze focus staat, samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie, aan de basis van de software. Met een levendig team gebruiken zij deze basis om voort te bouwen aan de missie om de beste online HR- en payrollsoftware wereldwijd te ontwikkelen.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma.net ERP

Categorieën

Omschrijving

Met deze koppeling worden loonjournaalposten, kostenplaatsen en kostendragers automatisch ingelezen vanuit Visma Nmbrs naar je boekhoudpakket.

De belangrijkste voordelen

Uiteraard scheelt deze koppeling je tijd in het verwerken van de financiële gegevens van je eigen bedrijf of van jouw klanten. Wanneer er sprake is van terugwerkende kracht (TWK) wordt er een correctiejournaalpost ingelezen. De koppeling is beschikbaar voor Visma eAccounting, AccountView en Visma.net Financials. De koppeling voor Visma.net ERP werkt ook met Visma.net Branches.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen