Salesforce

BPA Platform voor integratie

Leverancier

Orbis Software Benelux BV is marktleider op het gebied van RPA; Robotic Process Automation. Door middel van RPA zijn bedrijven in staat om hun bestaande software efficiënter in te zetten, de verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren en deze zelfs volledig te automatiseren. Laat ons weten wat u graag wil automatiseren. Wij kunnen aan vrijwel iedere automatiseringswens voldoen.

Geschikt voor

Visma.net

Categorieën

Omschrijving

Integreer en automatiseer door middel van drag’n’drop technologie

Met BPA Platform is het mogelijk om processen snel en gemakkelijk te automatiseren en uw andere interne systemen te integreren. Middels innovatieve drag’n’drop technologie wordt het eenvoudig om handmatige, foutgevoelige en tijdrovende processen te automatiseren. Zonder maatwerk of moeilijke codeerkennis bereikt uw bedrijf maximaal resultaat met minimale inspanning.

De belangrijkste voordelen

  • Alerts & Notificaties: Geef aan wat je wilt bewaken en ontvang real-time notificaties waar en wanneer u wilt.
  • Documenten & Rapportages: Automatiseer het maken en verspreiden van interne of externe rapportages en documenten met BPA Platform.
  • Integratie & Synchronisatie: Integreer al uw interne applicaties, systemen en webservices met BPA Platform.

BPA Platform zorgt voor maximaal resultaat met minimale inspanning:

  • Verbeter productiviteit: Laat de saaie, handmatige, tijdrovende en routinematige werkzaamheden niet meer tot last zijn van werknemers. Laat ze werken aan projecten waar ze écht goed in zijn en een verschil maken.
  • Hogere efficiëntie: BPA Platform werkt 24/7 door, heeft geen werkplek nodig, meldt zich nooit ziek en lust geen koffie.
  • Voorkom fouten: Een groot aantal fouten dat door menselijke handelingen wordt veroorzaakt, kan gemakkelijk met behulp van BPA Platform voorkomen worden.
  • Verminder kosten: Bedrijfsprocessen automatiseren kunnen tot 40% tijd en kosten besparen. Medewerkers hebben meer tijd beschikbaar voor de belangrijke zaken die echt door de mens uitgevoerd dienen te worden.

Meer informatie en brochure download:

BPA Platform

Prijs van de koppeling

Vanaf €1250,- per jaar.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.