logo-simplicate

Simplicate

Leverancier

BPM Software is een softwarehuis bestaande uit softwareontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van handmatige processen. Met onze softwareoplossing BPM Server zijn wij in staat om verschillende softwarepakketten aan elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan ERP-, CRM-, boekhoud-, kassa- en eventsoftware. BPM Server maakt het mogelijk om, tussen die verschillende softwarepakketten, relevante gegevens uit te wisselen en te verwerken.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma.net

Categorieën

Omschrijving

Synchronisatie van betalingen en verkoopfacturen tussen Simplicate en Visma eAccounting/Visma.net ERP/AccountView.

De belangrijkste voordelen

De koppeling zorgt ervoor dat facturen en betalingen worden gesynchroniseerd tussen Simplicate en de financiële software van Visma. Zo kunt u beide pakketten gebruiken waar ze voor bedoeld zijn.

Simplicate voor het verzenden van facturen en de financiële software van Visma voor uw boekhouding. Factuurbetalingen worden automatisch teruggekoppeld naar Simplicate.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow