Time on logo

Time On

Leverancier

Time On is de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor jouw urenregistratie. Of je nu alleen werkt of met 200 collega’s, Time On zorgt ervoor dat iedereen zijn werk eenvoudig en snel kan uitvoeren.

Geschikt voor

Visma eAccounting

Categorieën

Omschrijving

Met Time On registreert iedere werknemer eenvoudig zijn uren, kilometers en onkosten.

De belangrijkste voordelen

Met Time On registreer je makkelijk je uren, kilometers en onkosten. Zo houd je overzicht in je werkzaamheden, projectbudgetten en nog te factureren posten. Middels de eenvoudig te gebruiken webapplicatie of mobiele app (in zeven talen!), wordt het voor iedere medewerker een fluitje van een cent om zijn gewerkte tijd bij te houden.

Met Time On heb je de ideale balans tussen gebruiksvriendelijkheid voor je medewerkers en uitgebreide mogelijkheden voor jou als beheerder.

Time On biedt je een helder overzicht van alle gewerkte uren, facturabel en niet-facturabel. Zo weet je precies wie wanneer aan welk project heeft gewerkt, of je projecten correct zijn ingeschat en of er nog openstaande uren zijn om te factureren. Zo voorkom je omzetderving en haal je het hoogste rendement uit jouw bedrijf!

De koppeling met Visma eAccounting zorgt ervoor dat je, op basis van ingestelde tarieven in Time On, eenvoudig alle uren, kilometers en onkosten uit Time On op een verkoopfactuur zet. Het duidelijke factuurvoorbeeld in Time On zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over de opbouw van de factuurregels en kost het factureren van alle uren je nog maar een paar minuten werk!

In deze uitgebreide video zie je hoe je kunt overstappen van Visma Urenregistratie naar Time On.

Alle stappen worden hierin uitgebreid doorgenomen. Ook kun je een duidelijk beeld krijgen van de Time On applicatie, zonder eerst een account aan te maken.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow

Fintelly

Data, Debiteurenbeheer, ERP, Logistiek, Rapportage, Salaris

FileLinx Factuur+

Contracten, Declaratie, ERP, Factuurverwerking, Integratie, Mail, Purchase to Pay, Scan & Herken, Workflow