Greenaumatic-koppeling-AccountView

Greenaumatic App

Leverancier

Greenaumatic is ontstaan uit de ambitie impact te willen maken op een duurzamere toekomst. Wij produceren ESG-metrics en ontwikkelen daadkrachtige rapporten die bedrijven ondersteunen bij hun duurzaamheids- en ESG-uitdagingen. Wij zetten onze kennis en expertise in om concrete cijfers te produceren zodat bedrijven in staat zijn om datagedreven beslissingen te nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, toegevoegde waarde te creëren voor hun bedrijf en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Organisaties kunnen daarmee specifieke stappen zetten en daarmee hun financiële en niet-financiële doelstellingen bereiken. ESG-criteria helpen om toekomstige financiële prestaties van bedrijven (rendement en risico) beter te bepalen.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Maak uw duurzaamheidsinitiatieven concreet en meetbaar.

De belangrijkste voordelen

Snel en efficiënt Duurzaamheid & ESGrapportages voor uw klanten; koppel Accountview eenvoudig aan ons Greenaumaticsoftware.

Werkt u als accountant en wilt u snel en efficiënt uw administratie inzetten voor het genereren van duurzaamheidsrapportages voor uw klanten?
Greenaumatic heeft een koppeling ontwikkeld met Accountview om u daarin te faciliteren. Het is een low code integratieproduct waarmee eenvoudig op basis van uw autorisatie de basisinformatie naar de Greenaumatic App kan stromen voor het meetbaar maken van duurzaamheidsinitiatieven die vervolgens weergegeven worden in een rapport die u met uw klanten kunt delen!

  • Grootboekrekening exportacties of andere omslachtige extractie activiteiten worden hierdoor overbodig. U kunt eenvoudig, zonder zelf te programmeren, de koppeling tot stand brengen.
  • Het wordt op deze manier mogelijk om tussen Accountview en Greenaumatic App razendsnel, real-time en geautomatiseerd data uit te wisselen.
  • U maakt meetbare en concrete duurzaamheidsinitiatieven direct inzichtelijk voor uw klanten.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow