Greenaumatic koppeling AccountView

Greenaumatic App

Leverancier

Wij helpen bedrijven hun impact te begrijpen en toekomstbestendig te worden. Wij produceren ESG-metrics en ontwikkelen daadkrachtige rapporten die bedrijven ondersteunen bij hun duurzaamheids- en ESG-uitdagingen. ESG is de afkorting voor Environment Social Governance. Het is een generieke term die wordt gebruikt om te bepalen hoe ver bedrijven zijn met duurzaamheid. ESG-criteria helpen om toekomstige financiële prestaties van bedrijven (rendement en risico) beter te bepalen.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Maak uw duurzaamheidsinitiatieven concreet en meetbaar.

De belangrijkste voordelen

Snel en efficiënt duurzaamheidsrapportages voor uw klanten; koppel Accountview eenvoudig aan ons Greenaumaticsoftware.

Wilt u als accountant snel en efficiënt uw administratie inzetten voor het genereren van duurzaamheidsrapportages voor uw klanten?
Greenaumatic heeft een koppeling ontwikkeld met Accountview om u daarin te faciliteren. 

Onze softwareoplossing stemt de duurzaamheidsinitiatieven af op bedrijfsdoelstellingen ten behoeve van risicomanagement en strategische planning. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een CO2-impactrapportage, waarin het CO2 verbruik wordt berekend en de impact hiervan op het bedrijfsresultaat wordt weergegeven. Wij zetten onze kennis en expertise in om concrete cijfers te produceren zodat bedrijven in staat zijn om datagedreven beslissingen te nemen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, toegevoegde waarde te creëren voor hun bedrijf en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De koppeling betreft een low code integratieproduct waarmee eenvoudig op basis van uw autorisatie de basisinformatie naar de Greenaumatic App kan stromen voor het meetbaar maken van duurzaamheidsinitiatieven die vervolgens weergegeven worden in een rapport die u met uw klanten kunt delen!

  • Grootboekrekening exportacties of andere omslachtige extractie-activiteiten worden hierdoor overbodig. U kunt eenvoudig, zonder zelf te programmeren, de koppeling tot stand brengen.
  • Het wordt op deze manier mogelijk om tussen Accountview en Greenaumatic App razendsnel, realtime en geautomatiseerd data uit te wisselen.
  • U maakt meetbare en concrete duurzaamheidsinitiatieven direct inzichtelijk voor uw klanten.

Be a better business! Create value. Make an impact.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow

Fintelly

Data, Debiteurenbeheer, ERP, Logistiek, Rapportage, Salaris

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow