AccountView Power BI connector, rapportages & dashboards

Leverancier

Organisaties helpen bij het transformeren van data naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken én verder kan helpen. Met dat doel begon KPI Solutions in 2016. Voor KPI Solutions is het belangrijk dat data vanuit verschillende afdelingen binnen een organisatie gekoppeld kan worden.

Geschikt voor

Categorieën

Omschrijving

Op zoek naar een Power BI koppeling voor AccountView of wilt u aan de slag gaan met Power BI AccountView rapportages? Ontdek de oplossingen van KPI Solutions voor AccountView.

KPI Solutions

Met de AccountView Power BI Connector halen we informatie op die AccountView beschikbaar stelt. We nemen u de authenticatie en verzameling van gegevens uit handen, wij houden de limieten in de gaten en verwerken alle responscodes en foutmeldingen. Het resultaat? U krijgt een data warehouse waar uw gegevens klaar staan om in Microsoft Power BI, Microsoft Excel of een ander pakket te gebruiken. Het is de makkelijkste manier om te beschikken over de gegevens uit AccountView. De mogelijkheden zijn eindeloos met uw data. We combineren onze jarenlange ervaring met bedrijfssoftwarepakketten bij honderden klanten, met IT-investeringen om de dataverzameling goed te laten verlopen, zodat u kunt richten op de inhoud en het sturen van uw bedrijf.

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme technologie. Met dat doel begonnen we in 2016 KPI Solutions. Als Business Intelligence specialisten helpen wij organisaties hun data inzichtelijk te maken en te transformeren naar bruikbare informatie, welke de gehele organisatie kan gebruiken. Op deze manier kan de organisatie scherp gemonitord worden, waardoor tijdig acties ondernomen kunnen worden.

Naast de connector, bieden we kant-en-klare rapportages, zogenoemde templates. Onze templates voor Finance, Sales, Projecten & Uren, Abonnementen, MRP, HR, Marketing en Liquiditeit brengen u direct op een voorsprong. U kunt deze overnemen voor een vast bedrag zodat u hier verder op kunt ontwikkelen of tegen een maandelijks abonnementstarief door ons klaar laten zetten. U krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord en de rapportage waar we al onze ervaring over het pakket hebben gebundeld staat dan klaar voor gebruik.

Daarnaast helpen we u om meer datagedreven en geautomatiseerd te werken. Door uw KPI’s te bepalen en custom rapportages te maken die precies op uw bedrijf aansluiten, helpen we u direct een stapje verder. Dagelijkse Excel-exports en berekeningen behoren tot het verleden. Met 50 specialisten in Business Intelligence helpen elke dag honderden klanten: Business Intelligence draait om het geven van antwoorden op klantvragen, het leveren van inzichten, en het geven van inspiratie aan medewerkers. Specifiek voor uw bedrijf.

Kijk op onze site en vraag direct uw proefperiode aan!

 

KPI Solutions Visma AccountView Power BI Connector

De belangrijkste voordelen

  • Probeer de connector & onze rapportages 30 dagen geheel vrijblijvend
  • Maak gebruik van méér dan 10 kant-en-klare Power BI rapportages
  • Dagelijks support beschikbaar
  • Koppeling met meerdere databronnen binnen uw organisatie mogelijk
  • Consolideren – van 1 tot 100 administraties
  • Binnen één dag aan de slag

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow