Visma eAccounting Power BI connector, rapportages & dashboards

Leverancier

Organisaties helpen bij het transformeren van data naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken én verder kan helpen. Met dat doel begon KPI Solutions in 2016. Voor KPI Solutions is het belangrijk dat data vanuit verschillende afdelingen binnen een organisatie gekoppeld kan worden.

Geschikt voor

Categorieën

Omschrijving

Op zoek naar een Power BI koppeling voor Visma of Visma Power BI rapportages? Ontdek de oplossingen van KPI Solutions voor Visma eAccounting.

KPI Solutions

Met de KPI Connector halen we informatie op die Visma eAccounting beschikbaar stelt. Met de Visma eAccounting Power BI connector nemen wij je de authenticatie en verzameling van gegevens uit handen. Wij houden de limieten in de gaten en verwerken alle responscodes en foutmeldingen. Het resultaat? Je krijgt een datawarehouse waar je gegevens klaar staan om in Microsoft Power BI, Microsoft Excel of een ander pakket te gebruiken. Het is de makkelijkste manier om te beschikken over de gegevens uit Visma eAccounting. De mogelijkheden zijn eindeloos met je data. We combineren onze jarenlange ervaring met bedrijfssoftwarepakketten bij honderden klanten, met IT-investeringen om de dataverzameling goed te laten verlopen, zodat je je kunt richten op de inhoud en het sturen van je bedrijf.

Bedrijven op voorsprong brengen door het toepassen van slimme technologie. Met dat doel begonnen we in 2016 KPI Solutions. Als Business Intelligence specialisten helpen wij andere organisaties met het inzichtelijk maken van data en deze data te transformeren naar bruikbare informatie die de gehele organisatie kan gebruiken. Op deze manier kan de organisatie scherp gemonitord worden, waardoor tijdig acties ondernomen kunnen worden.

Naast de connector, bieden we kant-en-klare rapportages, zogenoemde templates. Onze templates voor Finance, Sales, Projecten & Uren, Abonnementen, MRP, HR, Marketing en Liquiditeit brengen je direct op een voorsprong. Je kunt deze overnemen voor een vast bedrag zodat je hier verder op kunt ontwikkelen of tegen een maandelijks abonnementstarief door ons klaar laten zetten. Je krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord en de rapportage waar we al onze ervaring over het pakket hebben gebundeld staat dan klaar voor gebruik.

Daarnaast helpen we je om meer datagedreven en geautomatiseerd te werken. Door je kpi’s te bepalen en custom rapportages te maken die precies op je bedrijf aansluiten, helpen we je direct een stapje verder. Dagelijkse Excel-exports en berekeningen behoren tot het verleden. Met 50 specialisten in Business Intelligence helpen elke dag honderden klanten: Business Intelligence draait om het geven van antwoorden op klantvragen, het leveren van inzichten, en het geven van inspiratie aan medewerkers. Specifiek voor jouw bedrijf.

Kijk op onze site en vraag direct je proefperiode aan!

 

KPI Solutions Visma.net Power BI Connector

De belangrijkste voordelen

  • Probeer de connector & onze rapportages 30 dagen geheel vrijblijvend
  • Maak gebruik van méér dan 10 kant-en-klare Power BI rapportages
  • Dagelijks support beschikbaar
  • Koppeling met meerdere databronnen binnen uw organisatie mogelijk
  • Consolideren – van 1 tot 100 administraties
  • Binnen één dag aan de slag

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow