Outstanding24

Outstanding24

Leverancier

Outstanding24 is dé software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor mkb’ers. Het resultaat: meer overzicht, sneller betaalde facturen en een verbeterd werkkapitaal. Outstanding24 stuurt betaalherinneringen, incasso’s en bouwt automatisch dossiers op voor de gerechtsdeurwaarder.

Geschikt voor

AccountViewVisma eAccountingVisma.net

Categorieën

Omschrijving

Geautomatiseerd debiteurenbeheer voor meer overzicht, sneller betaalde facturen en een betere cashflow.

Een goed ingericht debiteurenproces scheelt niet alleen tijd, maar is van groot belang voor de financiële gezondheid van je organisatie. Met Outstanding24 is jouw debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd én online. Dankzij hun software in combinatie met samenwerkingen met experts in het incasso- en deurwaarderstraject wordt elke onbetaalde factuur van jouw debiteuren na de vervaldatum effectief opgevolgd, worden facturen sneller betaald en heb jij geen omkijken meer naar je debiteurenbeheer. Via de bestaande API met Visma is de koppeling met jouw boekhouding direct geregeld en kan je snel aan de slag.

Zo werkt het proces voor debiteurenbeheer met Outstanding24

De facturen worden vanuit jouw boekhoudpakket automatisch ingelezen in Outstanding24. Na het verstrijken van de betalingstermijn start de workflow met betalingsherinneringen per e-mail of brief, waarin jij in control blijft. Je kunt de herinneringen bijvoorbeeld op elk moment pauzeren en kan je eenvoudige betalingsregelingen met debiteuren aanmaken. De communicatie kan ook volledig in jouw huisstijl met jouw tone of voice en bedrijfslogo.

Wanneer deze herinneringen en eventueel telefonisch contact niet het gewenste resultaat hebben, kan je ervoor kiezen een incassotraject te starten. Berichten worden in deze fase vanuit coeo verstuurd. Zij zijn experts in het incassotraject. Coeo past de nieuwste technologieën toe en bepaalt daarmee de meest succesvolle communicatiemethode voor jouw debiteur, zodat jij alsnog je geld krijgt.

Is jouw factuur na het incassotraject nog steeds niet betaald? Dan kun je het dossier en debiteurenproces met één druk op de knop overdragen aan de gerechtsdeurwaarder. Door het automatiseren van het proces wordt debiteurenbeheer optimaal en effectief ingericht en ben jij volledig ontzorgd.

De belangrijkste voordelen

De slimme software oplossing voor jouw debiteurenbeheer

Ontzorging van A tot Z: Van een eerste herinnering tot aan een gerechtelijke procedure. Jij bent volledig ontzorgd
Eenvoudige koppeling:
100% geautomatiseerde koppeling met software van Visma
Inzicht:
In een overzichtelijk dashboard krijg je realtime inzicht in je debiteuren data
Gebruiksvriendelijk:
Dankzij het intuïtieve design is Outstanding24 overzichtelijk en heel eenvoudig in gebruik
Sneller betaald krijgen:
Beter betaalgedrag betekent een gezonde cashflow
Continuïteit:
Het debiteurenproces loopt door, ook als jij er even geen tijd voor hebt
Overal beschikbaar:
Outstanding24 draait volledig online en is vanaf elk apparaat en elke locatie bereikbaar

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis demo!

Wij zijn ervan overtuigd dat ons platform Outstanding24 jou ontzettend veel gaat opleveren met betrekking tot het proces van debiteurenbeheer. Onze specialisten vertellen jou op locatie of in onze vestiging te Amsterdam alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen om jouw debiteurenbeheer te automatiseren.

Vraag nu een demo aan

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Fintelly

Data, Debiteurenbeheer, ERP, Logistiek, Rapportage, Salaris

Payt

Debiteurenbeheer

WeFact

Debiteurenbeheer, Factuurverwerking, Mobiel, Offertes, Scan & Herken

Brincr

Debiteurenbeheer, Offertes, Orderpicking, Portal, Sales, Voorraadbeheer, Webshop