Power BI

Power BI

Leverancier

De naam Davista is een mix van het woord ‘datavisualisatie’. Data zit nu vaak verstopt in systemen en databases, dat maakt Davista weer inzichtelijk.

Geschikt voor

AccountView

Categorieën

Omschrijving

Eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit uw administraties in AccountView.

De belangrijkste voordelen

Met de Power BI Connector voor AccountView kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in AccountView. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en AccountView met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Directe koppeling AccountView

De koppeling loopt via AccountView.Net, het online platform van AccountView voor het koppelen van externe apps. Dat zorgt voor een stabiele koppeling en je bent niet langer beperkt tot de 32-bits versie van Power BI. Alle gegevens die AccountView via AccountView.Net beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens (financieel, verkoop en inkoop) heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit AccountView inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met AccountView. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in AccountView en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor AccountView kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere AccountView administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met AccountView is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit AccountView te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Prijs van de koppeling

€ 25,- per maand voor de eerste administratie
€ 12,50 per maand voor elke volgende administratie

Voor de AccountView-koppeling is minimaal AccountView Team versie 9.8a noodzakelijk.

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we kant-en-klare Power BI templates aan voor AccountView. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor AccountView.

Dashboards

De Power BI Connector voor AccountView is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Heb je geen tijd om je te verdiepen in Power BI? Bekijk dan ook de kant-en-klare dashboards. Deze dashboards neem je af als dienst. Ze worden geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving.

De leverancier is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Neem voor vragen contact op met de leverancier.

Gerelateerde oplossingen

Mijn Softwarepakket

Contracten, CRM, Data, ERP, Factuurverwerking, Logistiek, Offertes, Portal, Projectmanagement, Purchase to Pay, Rapportage, Sales, Urenregistratie, Voorraadbeheer, Werkbonnen, Workflow

Fintelly

Data, Debiteurenbeheer, ERP, Logistiek, Rapportage, Salaris

Time On

Agrarisch, Android, Integratie, iOS, Mobiel, Rapportage, Urenregistratie, Werkbonnen, Workflow